Hoi, hoi. Onze jeugd organiseert deze zomer een wafelverkoop. Ze hopen dat ze ook jullie kunnen verleiden om een doos superlekkere wafeltjes te bestellen. Naar eigen zeggen zijn het de heerlijkste wafels aller tijden, wie zijn wij om dat niet te geloven?

Waarom een wafelverkoop?

Onze jeugd organiseert elk jaar tal van activiteiten: een zomerkamp, uitstappen tijdens de schoolvakanties, spelactiviteiten, een stuif-es-in, enzovoort. Daarnaast zijn er de lessen voor onze muzikantjes in de dop.

Dat kost centen. De deelnemers aan deze activiteiten betalen daar een deel van, maar er moeten natuurlijk ook instrumenten worden gekocht, lesgevers en dirigenten betaald, noem maar op. Daarom dus.

Bestellen en afhalen of thuislevering

Een doos vanille- of chocoladewafels kost 6 euro, een doos frangipanes 7 euro. Afhalen kan op 30 augustus vanaf 19.00 uur (dat is op onze jaarlijkse BBQ – daar kan je ook voor inschrijven!) in Zaal De Kunstvrienden. Wie de wafels niet kan ophalen, krijgt ze op 31 augustus aan huis geleverd

Bestel gewoon online en geef je voorkeur en gegevens door. Doe het nu, hier!

En eet smakelijk. (Binnenkort).

Voor onze leden: je mag natuurlijk ook gewoon je bestelling doorgeven aan Filip, Gert, of een van de jonge snaken: Nena, Lars, Bent, of Niels. Zij zorgen ervoor dat de knabbeltjes goed terecht komen.